Dit moderne dyrehospital midt i Vendsyssel

Frederikshavn Dyrehospitals mission er at være med dér, hvor de vigtigste fremskridt sker indenfor veterinærbranchen, således at vi kan bevare og forbedre en førsteklasses faglighed, som altid vil gå hånd i hånd med god omsorg, pleje og respekt overfor hver enkelt dyr og klient.

Frederikshavn Dyrehospital blev etableret i 1981. Vi har fra starten bestræbt os på, at kunne tilbyde den bedste og nyeste behandling til vores patienter. Efter en udvidelse i 2013, byder hospitalet i dag indenfor i lyse, moderne og velindrettede lokaler.

Som et moderne dyrehospital tilbyder vi trygge rammer med dyrevenligt hunde- katteopdelt modtagelsesområde, veludstyrede undersøgelsesrum, operationsafdeling, tandklinikafdeling, laboratorium og behagelige indlæggelsesfaciliteter, der blandt andet byder på varme i gulvet, til de hunde der er vågnet op fra narkose.

Fagligt tilbyder vi en bred vifte af diagnostiske undersøgelser, for medicinske og kirurgiske sygdomme.

Teamet tæller fire dyrlæger, fire veterinærsygeplejersker, en veterinærsygeplejerskeelev og en rengøringsassistent, der tager sig kyndigt af dit kæledyr, under opholdet hos os.

Klik på menuafsnittet 'Medarbejdere' og læs mere om hvem vi er, og hvilke kompetencer vi hver især bidrager med.